World’s Top 2% of Scientists Hakkında

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, bilimsel etki endeksi kullanılarak “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesi yayımlandı. “World Top % 2 Scientists” 2024 listesinde Antalya Bilim Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit DEMİRBAŞ, Doç. Dr. Ali DANANDEH MEHRDoç. Dr. Abubakar Mohammed ABUBAKAR ve Doç. Dr. Muhammet Fatih AK yer aldı.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

Habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ioannidis, John P.A. (2024), “August 2024 data-update for "Updated science-wide author databases of standardized citation indicators"”, Elsevier Data Repository, V7, doi: 10.17632/btchxktzyw.7