Mezun öğrencimiz Yelyzaveta Nesterova'nın Başarısı

Mezun öğrencimiz Yelyzaveta Nesterova'nın (2018 Sınıfı), Newcastle Üniversitesi'ndeki (Newcastle upon Tyne, Birleşik Krallık) doktora çalışmalarını desteklemek üzere Northern Bridge Consortium Doktora Eğitim Ortaklığı öğrenci bursunu kazandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yelyzaveta, kültürel mirasa ve kültürel mirasın sosyal anlamına olan ilgisini ilk olarak ABU Turizm İşletmeciliği'ndeki lisans eğitimi sırasında geliştirmiştir. Akademik eğitimine devam ederek Koç Üniversitesi'nde (İstanbul, Türkiye) Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Kültürel Miras ve Müze Çalışmaları alanında yüksek lisansını tamamladı ve burada mirasın toplumsal değerlerine olan ilgisini güçlendirdi. Yelyzaveta, yolculuğuna Newcastle Üniversitesi Sanat ve Kültürler Fakültesi'nde Medya, Kültür ve Miras doktora programı kapsamında devam etmektedir.

Tebrikler Nesterova!