Prof. Dr. Serkan Tapkın 'ın Başarısı

Prof. Dr. Serkan TAPKIN'ın Archives of Computational Methods in Engineering, State of the Art Reviews'de yayınlanmış olan çalışması 2019 yılı Karayolları Genel Müdürlüğü, Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) makale ödülünü layık görülmüştür

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan TAPKIN'ın, "A Brief Review and a New Automatic Method for Interpretation of Polypropylene Modified Bitumen Based on Fuzzy Radon Transform and Watershed Segmentation" başlıklı çalışması etki değeri yüksek Springer Yayınevi'nin dünyaca ünlü "Archives of Computational Methods in Engineering, State of the Art Reviews" (2018 Impact Factor: 7.242) dergisinde yayınlanmış olan çalışması 2019 yılı Karayolları Genel Müdürlüğü, Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) makale ödülünü kazanmıştır.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Dr. TAPKIN'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.