Değerli öğrencilerimiz,

• Yaz okulu eğitimi yüz yüze yapılacak olup  ders kayıt başvuruları 07.07.2023 tarihine kadar yapılacaktır.

• Akademik Takvim web sayfamızdadır. https://www.antalya.edu.tr/tr/akademik-takvim linkinden ulaşabilirsiniz.

• Yaz okulu ücreti ödenmesi için Son ödeme tarihi 07.07.2023’ dür.

• Kayıt olduğunuz ders/derslerin açılmaması durumunda paranız iade edilecektir.

• Antalya Bilim Üniversitesi öğrencilerine %30 indirim uygulanır.

• Ödemeler Kredi Kartına 2 Taksit’ e kadar ya da Üniversitenin ilgili banka hesabına Havale/EFT şeklinde tek seferde yapılabilir.

• AKTS'si 3'ün altında olan dersler için yaz okulu ücreti 2.000 TL'dir.

• Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programı müfredatında yer alan PREP MODS A2/B1/B2 English Prep. Summer Course dersinin yaz okulu ücretinin ise 6.000 TL+ KDV olarak belirlenmesine,

• Yabancı Diller Yüksekokulu Türkçe Hazırlık Programı müfredatında yer alan Türkçe dersinin yaz okulu ücretinin ise 300. Dolar olarak belirlenmesine,

• Öğrenciler, (Yabancı Dil hazırlık sınıfları hariç) en fazla üç ders alabilir. Mezun durumunda olan öğrenciler dört ders alabilir.

• Ücretlerimize KDV dahildir.

• Yaz okulu, lisans ve ön lisans eğitim ve öğretimi için öngörülen öğretim süresinin dışında olup; akademik takvimi ve ücreti ayrı değerlendirilen ve kararlaştırılan öğretim dönemidir.

• İhtiyaç duymanız halinde ubs.antalya.edu.tr üzerinden yaz okulu yönergesini inceleyebilirsiniz.

• Ödeme işlemleri ile ilgili abu.finance@antalya.edu.tr ile iletişime geçebilirsiniz. (Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Kredi Kartlarına 2 Taksite kadar yapılabilir ya da  Üniversiteye ait banka hesap numarasına “Öğrenci Ad- Soyad /TC kimlik numarası/Seçilen Derslerin Kodları” mutlaka belirtilerek doğrudan havale veya EFT yöntemiyle tek seferde yapılabilir. Kredi Kartı ödeme işlemleri, Döşemealtı Kampüs Finans Ofisinden ve/veya “Öğrenci Ad-Soyad /TC kimlik numarası/Seçilen Derslerin Kodları” mutlaka belirtilerek  https://payment.antalya.edu.tr/  web adresinden e-ödeme olarak yapılabilmektedir. Yaz Okulu için ödeme seçeneklerimiz ektedir.)

Yaz Okulu Açılacak dersler için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri için tıklayınız.

Yaz Okulu Kayıt İşlemleri İş Akış Şeması için tıklayınız.

Dear Students,

• Summer school lessons will be held face-to-face, and course registration will be made between July 03 and 07, 2023, as stated in the academic calendar.

• The Academic Calendar can be found on https://antalya.edu.tr/en/academic-calendar.

• Deadline for paying the summer school fee is July 07, 2023.

• You will be refunded if the course/courses you register to is/are not opened.

• 30% discount is applied to Antalya Bilim University students.

• Payments can be made in up to 2 Installments by a Credit Card or in the form of Wire Transfer/EFT to the relevant bank account of the University at once.

• For courses with an ECTS score of less than 3, the summer school fee is 2.000 TL.

• The summer school fee of the Summer Course curriculum of the School of Foreign Languages, which includes PREP MODS A2/B1/B2 English Preparatory program, is 6.000 TL + VAT,

• The summer school fee of the Turkish course, which is included in the curriculum of the School of Foreign Languages Turkish Preparatory Program, is $300.

• Students can take a maximum of three courses (except for Foreign Language preparatory classes). Graduates can take four courses.

• All fees include VAT.

• Summer school period is not included in the education period of undergraduate and associate education, and the academic calendar and tuition fee for the summer school are calculated and determined independently.

• You can see the Directive on Summer School on ubs.antalya.edu.tr if needed.

• You can contact abu.finance@antalya.edu.tr for payment procedures (You can make the payment in up to 2 installments with a credit card that the university has agreement with, or the full amount can be transferred to the bank account of the University via Direct Transfer/EFT by stating the “Full Name of the Student / TR Identity Number/Codes of Selected Courses.” The same information should also be provided when payment is made via credit card on https://payment.antalya.edu.tr/ and/or you can pay with credit card in the Finance Office in ABÜ Campus. Payment options are included in the attachment).

Click here for the courses to be opened in the Summer School.

Click  here fort he Payment Options.

Click h ere for the Workflow Diagram for the Summer School Registration Procedure.