Ad - Soyad Temsil Ettiği Kurum/Görevi
Prof. Dr. Bahattin ÖZDEMİR Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Behiye KARA Regnum Carya Kalite Müdürü
Bilal YÜREĞİR Akdeniz Şefler Klübü (ASKDER) Başkanı
Elif YOLCU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencisi
Fatih ÇAKMAK Unilever Food Solutions Akdeniz Bölge Danışman Şefi
Gülbahar ÖLMEZ Lara Barut Collection Kalite Sorumlusu
Hüseyin ÇOBAN Yemek Fotoğrafçısı
Hüseyin DENİZ The Gonzo Inn Owner - Divani LLC Hotel Manager
Doç. DR. Mehmet BAHAR Kapadokya Üniversitesi
Mehmet Fırat DOĞAN Papillon Hotels Resort SPA General Manager
Necati ARSLAN Cosmos Theatre Executive Chef
Özgün ÜNVER Chef & Owner - Thornton's Boston Breakfast & Lunch Restaurant Chief Executive Officer - Mediterranean Epicurean Masterclass
Özlem DÖNMEZ Şef - Ch'i for Lif Kurucusu
Tangör TAN Gastronom
Tuncay GÜLCÜ Şef - Chayote Chef Restaurant Kurucusu