2022-2023 Bahar Yarıyılı İnşaat Teknolojileri Programı Altıntaş Mahallesi Teknik Gezisi

Okulumuz İnşaat Teknolojileri Programı’nda, 1. ve 2. sınıfta öğrenimine devam eden öğrencilerimiz ile birlikte, Antalya’nın Aksu İlçesi’ne bağlı Altıntaş Mahallesi’nde bulunan iki ayrı şantiyeye ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 25 kişilik öğrenci grubumuzla, şantiye şefleri ve teknik ekiplerinden; inşaat sektörü, Altıntaş Mahallesi’nde devam etmekte olan inşaatlar, kaba inşaat ve ince işler, kullanılan malzemeler, yapılan imalatlar ve projeleri hakkında bilgiler alındı. Ziyaretimiz; öğrencilerimizin ilgi ve katılımı, şantiye personellerinin ilgi, alaka ve misafirperverliği ile keyifli ve verimli bir teknik gezi olarak gerçekleşmiştir.

Teknik gezinin gerçekleşmesi için katkı sağlayan, katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve değerli vakitlerini ayırarak bizlere şantiye teknik gezisinde eşlik eden kıymetli şantiye şeflerine, mühendislerimize ve ustalarımıza çok teşekkür ederiz.