4 Mayıs 2021 tarihinde OD Urla Restoran şefi Osman Sezener ile “Pandemi Günlerinde Restoranlar” temalı online söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide pandeminin restoranlara etkileri hakkında katılımcılarla soru – cevap eşliğinde görüşler paylaşıldı. Şef Sezener, ayrıca OD Urla hakkında ve restoranında yürütmüş olduğu “Tarladan Sofraya” projesinden bahsederken, yiyecek içecek sektöründeki yeni uygulamalar hakkında da bilgiler paylaştı. 

On May 4, 2021, an online event with the theme of "Restaurants in Pandemic Days" was held with Osman Sezener, the chef of OD Urla Restaurant. In the event, opinions were shared with the participants about the effects of the pandemic on restaurants, accompanied by questions and answers. Chef Sezener also mentioned about OD Urla and the "From Farm to Table" project he carried out in his restaurant, and shared information about new applications in the food and beverage industry.