Duyurular
İhaleler
BilimDent
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Menü
Duyurular
İhaleler
İdari Birimler
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Foto Galeri
LANGUAGE
English
Türkçe
UBS
Öğrenci Girişi
Akademisyen Girişi
ARA
ABU Hakkında
Yönetim
Mütevelli Heyeti Başkanımız
Mütevelli Heyeti
Rektörümüz
Rektör Yardımcımız
Rektör Danışmanlarımız
Senato Üyelerimiz
Yönetim Kurulu Üyelerimiz
Kurumsal
Vizyon/Misyon
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Gıda Güvenliği Politikası
Politikalarımız
Kurumsal Anlaşmalarımız
Kurum İç Değerlendirme Raporları
Yönergeler
Komisyonlar ve Kurullar
Sosyal ve Beşerî Bilimler Yayın Etik Kurulu
Sağlık Bilimleri Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu
Medya
Kurumsal Logo
Neden ABÜ ?
Tanıtım Videosu
Antalya Tanıtım Videosu
Bilgi Edinme
Akademik
Fakülteler
Diş Hekimliği Fakültesi
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Turizm Fakültesi
Enstitü
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Yüksekokullar
Yabancı Diller Yüksekokulu
Adalet Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Sivil Havacılık Yüksekokulu
Araştırma ve Uygulama Merkezleri
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi
Türkçe ve Yabancı Diller Uygulama ve Araştırma Merkezi
Liseler
Antalya Bilim Koleji
Antalya Bilim Anadolu Lisesi
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvim
İdari
Rektörlük
Genel Sekreterlik
Bilgi İşlem Müdürlüğü
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğr. Ofisi Koord.
Erasmus Koordinatörlüğü
Finans Müdürlüğü
Hukuk Müşavirliği
İdari ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü
İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Kalite Koordinatörlüğü
Kariyer Geliştirme Ofisi
Kütüphane ve Dok. Müdürlüğü
Muhasebe Müdürlüğü
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Satın Alma Müdürlüğü
Spor, Kültür ve Sanat Müdürlüğü
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü
Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkiler Müd.
Teknoloji Transfer Ofisi
Yazı İşleri Müdürlüğü
Uluslararası
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Diğer Değişim Programları ve Protokoller
Antalya Tanıtım Videosu
Öğrenci
Ödeme Kılavuzu
Yönetmelik ve Yönergeler
Ders Bilgi Paketleri
Puan Tablosu
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Öğrenci İşlemleri İş Akışları
E-Ödeme
Şifre İşlemleri
Formlar
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Konseyi
Erasmus
Yurtlar
Kampüste Yaşam
Engelli Öğrenci Birimi
Aday Öğrenci
ARA
Ders Bilgi Paketi
Fakülte ve Enstitüler
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Ders Bilgi Paketi
Menü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Ders İçerikleri
Ders Bilgi Paketi
Müfredat
Haberler
Tanıtım Videoları
Eğitim Mutfağı Fotoğraf Galerisi
Akademik Kadro
Mutfak Uygulama Dersleri Kayıt Koşulları
HIZLI BAĞLANTILAR
LMS
Üniversite Bilgi Sistemi
Fakülteler
Puan Tablosu
Aday Öğrenci
GMS 1001 Gastronominin Temelleri - Basics of Gastronomy
TRM 1001 Turizme Giriş - Introduction to Tourism
GMS 1002 Mutfak Uygulamalarına Giriş- Introduction to Kitchen Applications
GMS 1003 Gıda Bilimi - Food Science
GMS 1004 Beslenme - Nutrition
TRM 1005 Sanitasyon Hijyen ve İş Güvenliği - Sanitation Hygiene and Occupational Safety
GMS 1006 Temel Sanat Eğitimi - Basic Art Education
TRM 1007 Temel Ofis Programları - Basic Office Programs
TRM 1009 Temel Matematik
GMS 2000 Staj I - Internship I
GMS 2001 Mutfak Uygulamaları I - Kitchen Practices I
TRM 2001 Yiyecek ve İçecek Yönetimi - Food and Beverage Management
GMS 2002 Mutfak Uygulamaları II -Kitchen Practices II
GMS 2003 Yemek Tarihi - Food History
GMS 2004 Menu Planlama - Menu Planning
TRM 2004 Maliyet Yönetimi - Cost Management
GMS 2005 Ekmekçilik - Breads
TRM 2005 Pazarlamaya Giriş - Introduction to Marketing
GMS 2006 Pastacılık - Pastry
GMS 2007 İçecekler - Beverages
GMS 3000 Staj II - Internship II
GMS 3001 Mutfak uygulamaları III - Kitchen Practices III
TRM 3001 Hizmet Pazarlaması - Services Marketing
GMS 3002 Mutfak Uygulamaları IV - Kitchen Practices IV
GMS 3003 Gıdalar ve Özellikleri - Foods and Their Specifications
GMS 3004 Türk Mutfağı - Turkish Cuisine
GMS 3005 Yöresel Mutfaklar - Regional Cuisines
GMS 3006 Dünya Mutfak Kültürleri - World Cuisine Cultures
GMS 3007 Yiyecek Kültürü - Food Culture
GMS 3008 Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties in International Cuisines
GMS 3010 Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Sensory Evaluation of Foods
GMS 3011 Gıda ve Sürdürülebilirlik - Food and Sustainability
GMS 3012 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism
GMS 3013 Gastronomide Yeni Trendler - New Trends in Gastronomy
GMS 3015 Turizm ve Konaklama Sektörü - Tourism and Hospitality Industry
GMS 4001 Mutfak Uygulamaları V - Kitchen Practices V
GMS 4002 Mutfak Uygulamaları VI - Kitchen Practices VI
GMS 4003 Uluslararası Mutfak Uygulamaları - International Kitchen Practices
GMS 4004 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine
GMS 4005 Bahçe Ürünleri Yetiştirme -Agrcultural Production.xlsx
GMS 4006 Mezuniyet Projesi - Capstone Project
GMS 4007 Tesis Yönetimi ve Tasarımı - Facilities Management and Design
TRM 4008 Gölge Yöneticilik - Management Shadowing
GMS 4011 Gıda ve Medya - Food and Media
GMS 4012 Gıda mevzuatı - Food Regulations
GMS 4013 Gıda Etiği - Food Ethics
GMS 4014 İçecek Kültürü - Beverage Culture
GMS 4015 Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme - New Product Development in Food Sector
GMS 4016 Gıda Politikaları - Food Politics
GMS 4018 Banket ve Ziyafet Yonetimi - Banquet and Event Management
GMS 4020 Yiyecek ve İçecek Servisi - Food and Beverage Service
GMS 4022 Gastronomi Seminerleri - Gastronomy Seminars
GMS 4024 Yemek Fotoğrafçılığı - Food Photography
GMS 4026 Moleküler Gastronomi - Molecular Gastronomy
GMS 4028 Profesyonel Tabak Dizaynı
TRM 4184 Restoran Op ve Giriş - Restaurant Op and Ent
TRM 4193 Turizmde Pazar Araştırmaları - Market Research in Tourism
PAYLAŞ