Duyurular
İhaleler
BilimDent
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Menü
Duyurular
İhaleler
İdari Birimler
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Foto Galeri
LANGUAGE
English
Türkçe
UBS
Öğrenci Girişi
Akademisyen GiriÅŸi
ARA
ABU Hakkında
Yönetim
Mütevelli Heyeti
Mütevelli Heyeti Başkanımız
Rektörümüz
Kurumsal
Vizyon/Misyon
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Kalite Politikası / Şikayet Politikası
Gıda Güvenliği Politikası
Politikalarımız
Prosedürlerimiz
Kurumsal Anlaşmalarımız
Kurum İç Değerlendirme Raporu
Yönergeler
Komisyonlar ve Kurullar
Kalite Komisyonu
Sosyal ve Beşerî Bilimler Yayın Etik Kurulu
Sağlık Bilimleri Girişimsel Olmayan Araştırma ve Etik Kurulu
Medya
Kurumsal Logo
Neden ABÜ ?
Tanıtım Videosu
Antalya Tanıtım Videosu
Bilgi Edinme
Akademik
Fakülteler
Diş Hekimliği Fakültesi
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Turizm Fakültesi
Enstitü
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Yüksekokullar
Yabancı Diller Yüksekokulu
Adalet Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Sivil Havacılık Yüksekokulu
Araştırma ve Uygulama Merkezleri
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi
Liseler
Antalya Bilim Koleji
Antalya Bilim Anadolu Lisesi
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvim
İdari
Rektörlük
Genel Koordinatörlük
Genel Sekreterlik
Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğr. Ofisi Koord.
Erasmus Koordinatörlüğü
Finans Müdürlüğü
Hukuk Müşavirliği
İdari ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü
İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Kalite Koordinatörlüğü
Kariyer GeliÅŸtirme Ofisi
Kütüphane ve Dok. Müdürlüğü
Muhasebe Müdürlüğü
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Satın Alma Müdürlüğü
Spor, Kültür ve Sanat Müdürlüğü
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü
Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkiler Müd.
Teknoloji Transfer Ofisi
Yazı İşleri Müdürlüğü
Uluslararası
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Diğer Değişim Programları ve Protokoller
Antalya Tanıtım Videosu
Öğrenci
Ödeme Kılavuzu
Ders Bilgi Paketleri
Puan Tablosu
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
E-Ödeme
Şifre İşlemleri
Formlar
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Konseyi
Akademik Takvim
Erasmus
Yurtlar
Kampüste Yaşam
Engelli Öğrenci Birimi
Aday Öğrenci
ARA
Ders Bilgi Paketi
Fakülte ve Enstitüler
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Ders Bilgi Paketi
Menü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Ders İçerikleri
Ders Bilgi Paketi
Müfredat
Haberler
Tanıtım Videoları
Eğitim Mutfağı Fotoğraf Galerisi
Akademik Kadro
HIZLI BAÄžLANTILAR
LMS
Üniversite Bilgi Sistemi
Fakülteler
Enstitü
Puan Tablosu
ENGG 101 Akademik İngilizce I - Academic English I
ENGG 102 Akademik İngilizce II - Academic English II
GAST 101 Gastronomiye GiriÅŸ - Introduction to Gastronomy
GAST 103 Beslenmenin İlkeleri - Nutrition
GAST 104 Gıda Bilimi - Food Science
GAST 106 Bahçe Bitkileri -Agrcultural Production
GAST 110 İçeceklere GiriÅŸ - Introduction to Beverages
GAST 111 Gastronomi için Matematik - Mathematics for Gastronomy
GAST 200 Yaz Stajı I - Summer Work Integrated Learning I
GAST 201 Mutfak Teknolojilerine GiriÅŸ - Introduction to Culinary Technology
GAST 202 Mutfak Teknolojisi I - Kitchen Technology I
GAST 203 Gıdalar ve Özellikleri - Food and Their Specifications
GAST 204 Yemek Kültürü - Food Culture
GAST 207 Yemek Tarihi I - Food History I
GAST 208 Pastacılık ve Fırın Ürünlerine GiriÅŸ - Introduction to Pastry and Bakery
GAST 212 Menu Planlama - Menu Planning
GAST 214 Yemek Tarihi II - Food History II
GAST 300 Yaz Stajı II - Summer Work Integrated Learning II
GAST 301 Mutfak Teknolojileri II - Kitchen Technology II
GAST 302 Mutfak Teknolojileri III - Kitchen Technology III
GAST 308 Osmanlı Mutfağı - Ottoman Cuisine
GAST 309 Restoran Operasyonu ve GiriÅŸimcilik - Restaurant Operations and Entrepreneurship
GAST 310 Yiyecek İçecek için Satış Pazarlama - Sales and Marketing for Food and Beverage
GAST 311 İleri Pastacılık ve Fırın Ürünleri- Advanced Pastry and Bakery.
GAST 313 Türk Yöre Mutfakları - Turkish Regional Cuisines
GAST 330 Peynir ÇeÅŸitleri - Cheese Varieties
GAST 331 Duyusal Analiz -Sensory Evaluation of Food
GAST 333 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine
GAST 396 Gıda Etiği - Food Ethics
GAST 400 Bitirme Projesi - Capstone Project
GAST 403 Mutfak Teknolojileri 4 - Kitchen Technology 4
GAST 404 Mutfak Teknolojileri - Kitchen Technology 5
GAST 407 Gıda mevzuatı - Food Regulations
GAST 430 Banket ve Ziyafet Yonetimi - Banquet and Event Management
GAST 432 Gıda ve Medya - Food and Media
GAST 437 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism
GAST 441 Yeni Ürün GeliÅŸtirme - New Product Development in Food Sector
GAST 443 Gıda ve Sürdürülebilirlik -Food and Sustainability
PAYLAÅž