Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
GMS 1001 Gastronominin Temelleri - Basics of Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 1002 Mutfak Uygulamalarına Giriş - Introduction to Kitchen Applications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 1003 Gıda Bilimi - Food Science (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 1004 Beslenme - Nutrition (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 1006 Temel Sanat Eğiitimi - Basic Art Education (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 1001 Turizme Giriş - Introduction to Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 1005 Sanitasyon Hijyen ve İş Güvenliği - Sanitation Hygiene and Occupational Safety (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 1007 Temel Ofis Programları - Basic Office Programs (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 1009 Temel Matematik - Basic Math (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) |
GMS 2000 Staj - Internship I (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2001 Mutfak Uygulamaları - Kitchen Practices I (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2002 Mutfak Uygulamaları II - Kitchen Practices II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2003 Yemek Tarihi - Food_History (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2004 Menu Planlama - Menu_Planning (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2005 Ekmekçilik - Breads (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2006 Pastacılık - Pastry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 2007 İçecekler - Beverages (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 2004 Maliyet Yönetimi - Cost Management (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 2005 Pazarlamaya Giriş - Introduction to Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) |
GMS 3000 Staj II - Internship II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3001 Mutfak uygulamaları III - Kitchen Practices III (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3002 Mutfak Uygulamaları IV - Kitchen Practices IV (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3003 Gıdalar ve Özellikleri - Foods and Their Specifications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3004 Türk Mutfağı - Turkish Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3005 Yöresel Mutfaklar - Regional Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3006 Dünya Mutfak Kültürleri - World Cuisine Cultures (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3007 Yiyecek Kültürü - Food Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3008 Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties in International Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3010 Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Sensory Evaluation of Foods (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3011 Gıda ve Sürdürülebilirlik - Food and Sustainability (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3012 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3013 Gastronomide Yeni Trendler - New Trends in Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 3015 Turizm ve Konaklama Sektörü - Tourism and Hospitality Industry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 3001 Hizmet Pazarlaması - Services Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) |
GMS 4001 Mutfak Uygulamaları V - Kitchen Practices V (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4002 Mutfak Uygulamaları VI - Kitchen Practices VI (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4003 Uluslararası Mutfak Uygulamaları - International Kitchen Practices (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4004 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4005 Bahçe Ürünleri Yetiştirme - Agricultural Production (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4006 Mezuniyet Projesi - Capstone Project (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4007 Tesis Yönetimi ve Tasarımı - Facilities Management and Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4011 Gıda ve Medya - Food and Media (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4012 Gıda mevzuatı - Food Regulations (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4013 Gıda Etiği - Food Ethics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4014 Yiyecek Kültürü - Beverage Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4015 Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme - New Product Development in Food Sector (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4016 Gıda Politikaları - Food Politics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4018 Banket ve Ziyafet Yönetimi - Banquet and Event Management (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4020 Yiyecek ve İçecek Servisi - Food and Beverage Service (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4022 Gastronomi Seminerleri - Gastronomy Seminars (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4024 Yemek Fotoğrafçılığı - Food Photography (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4026 Moleküler Gastronomi - Molecular Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) GMS 4028 Profesyonel Tabak Dizayn - Profes. Plate Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 4152 Gölge Yöneticilik - Management Shadowing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 4063 Turizmde Pazar Araştırmaları - Market Research in Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) TRM 4056 Restoran Op ve Giriş - Restaurant Op and Ent (Ders içeriğini görmek için tıklayınız) |