GMS 1001 Gastronominin Temelleri - Basics of Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 1002 Mutfak Uygulamalarına Giriş - Introduction to Kitchen Applications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 1003 Gıda Bilimi - Food Science (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 1004 Beslenme - Nutrition (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 1006 Temel Sanat Eğiitimi - Basic Art Education (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 1001 Turizme Giriş - Introduction to Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 1005 Sanitasyon Hijyen ve İş Güvenliği - Sanitation Hygiene and Occupational Safety (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 1007 Temel Ofis Programları - Basic Office Programs (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 1009 Temel Matematik - Basic Math (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

 

GMS 2000 Staj - Internship I (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2001 Mutfak Uygulamaları - Kitchen Practices I (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2002 Mutfak Uygulamaları II - Kitchen Practices II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2003 Yemek Tarihi - Food_History (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2004 Menu Planlama - Menu_Planning (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2005 Ekmekçilik - Breads (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2006 Pastacılık - Pastry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 2007 İçecekler - Beverages (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 2004 Maliyet Yönetimi - Cost Management (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 2005 Pazarlamaya Giriş - Introduction to Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

 

GMS 3000 Staj II - Internship II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3001 Mutfak uygulamaları III - Kitchen Practices III (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3002 Mutfak Uygulamaları IV - Kitchen Practices IV (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3003 Gıdalar ve Özellikleri - Foods and Their Specifications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3004 Türk Mutfağı - Turkish Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3005 Yöresel Mutfaklar - Regional Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3006 Dünya Mutfak Kültürleri - World Cuisine Cultures (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3007 Yiyecek Kültürü - Food Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3008 Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties in International Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3010 Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Sensory Evaluation of Foods (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3011 Gıda ve Sürdürülebilirlik - Food and Sustainability (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3012 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3013 Gastronomide Yeni Trendler - New Trends in Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3015 Turizm ve Konaklama Sektörü - Tourism and Hospitality Industry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 3001 Hizmet Pazarlaması - Services Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

 

GMS 4001 Mutfak Uygulamaları V - Kitchen Practices V (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4002 Mutfak Uygulamaları VI - Kitchen Practices VI (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4003 Uluslararası Mutfak Uygulamaları - International Kitchen Practices (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4004 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4005 Bahçe Ürünleri Yetiştirme - Agricultural Production (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4006 Mezuniyet Projesi - Capstone Project (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4007 Tesis Yönetimi ve Tasarımı - Facilities Management and Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4011 Gıda ve Medya - Food and Media (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4012 Gıda mevzuatı - Food Regulations (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4013 Gıda Etiği - Food Ethics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4014 Yiyecek Kültürü - Beverage Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4015 Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme - New Product Development in Food Sector (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4016 Gıda Politikaları - Food Politics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4018 Banket ve Ziyafet Yönetimi - Banquet and Event Management (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4020 Yiyecek ve İçecek Servisi - Food and Beverage Service (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4022 Gastronomi Seminerleri - Gastronomy Seminars (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4024 Yemek Fotoğrafçılığı - Food Photography (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4026 Moleküler Gastronomi - Molecular Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4028 Profesyonel Tabak Dizayn - Profes. Plate Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4152 Gölge Yöneticilik - Management Shadowing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4063 Turizmde Pazar Araştırmaları - Market Research in Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4056 Restoran Op ve Giriş - Restaurant Op and Ent (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)