GMS 4001 Mutfak Uygulamaları V - Kitchen Practices V (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4002 Mutfak Uygulamaları VI - Kitchen Practices VI (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4003 Uluslararası Mutfak Uygulamaları - International Kitchen Practices (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4004 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4005 Bahçe Ürünleri Yetiştirme - Agricultural Production (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4006 Mezuniyet Projesi - Capstone Project (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4007 Tesis Yönetimi ve Tasarımı - Facilities Management and Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4011 Gıda ve Medya - Food and Media (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4012 Gıda mevzuatı - Food Regulations (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4013 Gıda Etiği - Food Ethics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4014 Yiyecek Kültürü - Beverage Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4015 Gıda Sektöründe Yeni Ürün Geliştirme - New Product Development in Food Sector (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4016 Gıda Politikaları - Food Politics (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4018 Banket ve Ziyafet Yönetimi - Banquet and Event Management (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4020 Yiyecek ve İçecek Servisi - Food and Beverage Service (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4022 Gastronomi Seminerleri - Gastronomy Seminars (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4024 Yemek Fotoğrafçılığı - Food Photography (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4026 Moleküler Gastronomi - Molecular Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 4028 Profesyonel Tabak Dizayn - Profes. Plate Design (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4152 Gölge Yöneticilik - Management Shadowing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4063 Turizmde Pazar Araştırmaları - Market Research in Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 4056 Restoran Op ve Giriş - Restaurant Op and Ent (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)