GMS 3000 Staj II - Internship II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3001 Mutfak uygulamaları III - Kitchen Practices III (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3002 Mutfak Uygulamaları IV - Kitchen Practices IV (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3003 Gıdalar ve Özellikleri - Foods and Their Specifications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3004 Türk Mutfağı - Turkish Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3005 Yöresel Mutfaklar - Regional Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3006 Dünya Mutfak Kültürleri - World Cuisine Cultures (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3007 Yiyecek Kültürü - Food Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3008 Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties in International Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3010 Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Sensory Evaluation of Foods (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3011 Gıda ve Sürdürülebilirlik - Food and Sustainability (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3012 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3013 Gastronomide Yeni Trendler - New Trends in Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

GMS 3015 Turizm ve Konaklama Sektörü - Tourism and Hospitality Industry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)

TRM 3001 Hizmet Pazarlaması - Services Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)