Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
GMS 3000 Staj II - Internship II (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3001 Mutfak uygulamaları III - Kitchen Practices III (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3002 Mutfak Uygulamaları IV - Kitchen Practices IV (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3003 Gıdalar ve Özellikleri - Foods and Their Specifications (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3004 Türk Mutfağı - Turkish Cuisine (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3005 Yöresel Mutfaklar - Regional Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3006 Dünya Mutfak Kültürleri - World Cuisine Cultures (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3007 Yiyecek Kültürü - Food Culture (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3008 Uluslararası Mutfaklarda Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties in International Cuisines (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3010 Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Sensory Evaluation of Foods (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3011 Gıda ve Sürdürülebilirlik - Food and Sustainability (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3012 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3013 Gastronomide Yeni Trendler - New Trends in Gastronomy (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
GMS 3015 Turizm ve Konaklama Sektörü - Tourism and Hospitality Industry (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)
TRM 3001 Hizmet Pazarlaması - Services Marketing (Ders içeriğini görmek için tıklayınız)