Antalya Bilim Üniversitesi (ABÜ) Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ögrencileri, 27-28-29 Ocak 2025 tarihleri arasinda Alanya'da düzenlenen 9. Gastro Alanya Altın Kepçe Yarışması'ndan büyük bir başarıyla döndü. 9 farklı kategoride yarışan ögrencilerimiz, toplamda 4 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı.

 

Altın Madalya Kazanan Ögrencilerimiz:

- Ayse Nil KAMÇI (Kuzu Yemeği Tabağı)

- Dudu Tuana KOÇ (Tatlı Tabağı)

- Osman Tank ÖGÜTLÜ (Yöresel Yemek)

- Zahide Buse YURTERİ, Enes BORAK, Gülsen

ÇAKMAK (Dünya Mutfağı Ekip Yarışması)

 

Gümüs ve Bronz Madalya Kazanan Ögrencilerimiz:

- Devrim Toprak KILIÇ (Altin Şef - Gümüş Madalya ve Altın Kupa)

- Adile Nilsu DÖNMEZ (Makarna - Bronz Madalya)

- Azra Nida UZUNKAYA (Balk Yarışması - Gümüş Madalya)

- Ayhan ZENCIRCI (Ana Yemek - Gümüş Madalya)

- Eylül Ekin YORULMAZ (Tavuk Yemekleri - Gümüş Madalya)

Aşçılık Programı olarak, ögrencilerimizin elde ettigi bu büyük başarıdan dolayı gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyor, gastronomi dünyasında ABÜ farkını yaratmaya devam edeceklerine inaniyoruz.