Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Ç.U.A.M.
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Antalya Bilim Üniversitesi (ABÜ) Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ögrencileri, 27-28-29 Ocak 2025 tarihleri arasinda Alanya'da düzenlenen 9. Gastro Alanya Altın Kepçe Yarışması'ndan büyük bir başarıyla döndü. 9 farklı kategoride yarışan ögrencilerimiz, toplamda 4 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı.
Altın Madalya Kazanan Ögrencilerimiz:
- Ayse Nil KAMÇI (Kuzu Yemeği Tabağı)
- Dudu Tuana KOÇ (Tatlı Tabağı)
- Osman Tank ÖGÜTLÜ (Yöresel Yemek)
- Zahide Buse YURTERİ, Enes BORAK, Gülsen
ÇAKMAK (Dünya Mutfağı Ekip Yarışması)
Gümüs ve Bronz Madalya Kazanan Ögrencilerimiz:
- Devrim Toprak KILIÇ (Altin Şef - Gümüş Madalya ve Altın Kupa)
- Adile Nilsu DÖNMEZ (Makarna - Bronz Madalya)
- Azra Nida UZUNKAYA (Balk Yarışması - Gümüş Madalya)
- Ayhan ZENCIRCI (Ana Yemek - Gümüş Madalya)
- Eylül Ekin YORULMAZ (Tavuk Yemekleri - Gümüş Madalya)
Aşçılık Programı olarak, ögrencilerimizin elde ettigi bu büyük başarıdan dolayı gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyor, gastronomi dünyasında ABÜ farkını yaratmaya devam edeceklerine inaniyoruz.