Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
İletişim
22 - 25 Aralık 2021 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında, Üniversitemizi başarı ile temsil eden Aşçılık Programı öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde çok sayıda ödül kazanmıştır.
Ödül Kategorileri:
• Yılın Altın Şefi: Marsel Kozak
• Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması - Altın Madalya: Umut Topçuoğlu, Buse Deniz Seçgin
• Üniversite Düzeyi En İyi Üniversite Ekip Yarışması - Gümüş Madalya: Duygu Yüksel, Hasan Candan.
• Üniversite Düzeyi Okullar İçin Balık Yarışması - Altın Madalya: Yunus Emre Kaya
• Üniversite Düzeyi Okullar İçin Ana Yemek Yarışması - Gümüş Madalya: Sadettin Ay
• Üniversite Düzeyi Okullar İçin Ana Yemek Yarışması - Merit Ödül: Burak Canpeş