Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Gastronomi Öğrencileri Stevia’lı Sakız Tadımı Yaptılar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 3. Sınıf dersi olan “Duyusal Analiz” dersinde öğrenciler Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret etti. Geliştirilecek olan yeni bir gıda ürünün laboratuvar ortamında duyusal değerlendirmesinin nasıl yapılacağı, duyusal analiz esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar, duyusal analiz için panel tasarımı vb. konular hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra Stevia bitkisi ile üretilmiş olan sakız örneklerinin duyusal özelliklerini kıyasladılar.