Yörükoğlu Süt ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. Gezisi

Hijyen ve Sanitasyon dersinin bir parçası olarak 6 Mayıs 2019'da, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü öğrencileri Dr. Çağla McKenzie'nin eşliğinde Döşemealtı’nda bulunan Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Yörükoğlu Süt Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Öğrenciler, fabrikanın araştırma ve geliştirme müdürü Sn. Alper Daşkaya ve kalite kontrol yetkilisi Sn. Ayşe Yıldırım tarafından karşılandılar.  Yörükoğlu’nun tarihi, üretim süreçleri ve ürünleri hakkındaki kısa bir sunumdan sonra öğrencilere Sn. Alper Daşkaya ve Sn. Sefa Sürmelioğlu rehberliğinde fabrika turu düzenlendi, bu süre zarfında öğrenciler yoğurt ve peynir üretim sürecinin yanı sıra pastörize ve sterilize Süt (UHT) süt işlemlerini yakından görme fırsatını yakaladılar.