Mezunumuz Julius Kaliisa’nın Büyük Başarısı

Antalya Bilim Üniversitesi'nin gururlu bir mezunu olarak, üniversitenin akademik ve profesyonel başarılarımı şekillendirmedeki benzersiz rolünün paylaşma fırsatı bulduğum için onur duyuyorum. Antalya Bilim Üniversitesi'ndeki deneyimim en yalın tabiriyle dönüştürücüydü. Seçkin öğretim üyelerinin sürekli desteği ve yönlendirmesi ile zenginleşen lisans eğitimi bana sağlam bir temel sağladı.

Antalya Bilim Üniversitesi'ndeki akademik eğitim hayatım, Almanya'da bir yıllık Erasmus Değişim Programı ve Kaliforniya-ABD Bursu'nu kazanmak da dahil olmak üzere önemli başarılarla geçti. Bu fırsatlar uluslararası bakış açımı genişletti ve liderlik becerilerimi geliştirerek kariyerim açısından önemli dönüm noktaları için zemin hazırladı. Lisans eğitimimden sonra, Ruanda Dışişleri Bakanlığı'na katkıda bulunma onuruna sahip oldum, ardından Oxford Üniversitesi'nde tam burslu bir yüksek lisans fırsatını elde ettim ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nda görev aldım. Bu başarıların buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu belirtmeliyim, çünkü büyük olasılıkla kabul edeceğim Harvard'ın tam burslu olan prestijli Başkanlık Doktora Bursu da dahil olmak üzere dünya çapında en iyi üniversiteler tarafından sunulan yediden fazla doktora programı kabulü aldım.

Bu yolculuğu düşündüğümde, Antalya Bilim Üniversitesi'nin beni ömür boyu sürecek bir akademik nitelik ve profesyonel başarıya doğru yönlendirmede ne kadar etkili olduğu açıktır. Üniversite, yalnızca uluslararası erişimi ve istisnai akademik yanıyla değil, aynı zamanda büyümeyi ve yeniliği teşvik eden canlı sosyal-pedagojik ortamıyla da öne çıkıyor. Üniversitenin benimsediği disiplinlerarası yaklaşım, bölümümüzdeki öğretim üyelerinin dinamik uzmanlığı ile birleştiğinde, Antalya Bilim Üniversitesi'ni bir bilgi merkezi olarak konumlandırmaktadır. Kurumun kapsamlı bir eğitim, küresel bir bakış açısı ve kariyer gelişimi için geniş fırsatlar sağlamada sunduğu eşsiz deneyim göz önünde bulundurulduğunda, sizin de hedefleriniz bu değerlerle uyumluysa, Antalya Bilim Üniversitesi sizin için ideal bir eğitim kurumu olabilir.

Julius Kaliisa / 2020 Mezunu