ABU MİMARLIK BÖLÜMÜ SOSYAL MEDYA LOGO YARIŞMASI

Yarışmanın Amacı:

Yenilikçi ve uygulama odaklı bilimsel araştırmaları ve eğitimi sayesinde girişimcilikte öncü, uluslararası platformda rekabet edebilen bir üniversite olmayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda pek çok yeniliğe imza atmış olan Antalya Bilim Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü olarak tasarımcı kimliğimizi ve kurumsal çizgimizi en doğru şekilde yansıtacak bölüm “sosyal medya” logomuzu arıyoruz. Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Bölümü “sosyal medya” logosu ile modern ve yenilikçi yüzümüzü ortaya çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Yarışma Takvimi:

Son başvuru tarihi: 13 Mart 2022

Yarışma Sonucunun İlanı: 25 Mart 2022

Katılım Koşulları:

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  • Yarışma Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine açıktır.
  • Her aday yarışmaya daha önce başka bir yarışmaya katılmamış ve/veya sergilenmemiş özgün tasarımlarla katılabilir.
  • Logonun, içinde yer alan kelimelerin Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki versiyonuyla başvurulması gerekmektedir.
  • Adaylar yarışmaya gönderdiği tasarımın kendisine ait, özgün bir tasarım olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Tasarımı ödül alan adayın bu beyan ve kabuller dışında hareket ettiği anlaşılırsa her türlü kazanım geri alınır.
  • Tasarımın “daire” formatlı hazırlanması gerekmektedir.
  • Tasarım çözünürlüğü yüksek pdf formatında online olarak teslim edilmelidir.
  • Katılımcılar farklı katılım ID’leri ile birden fazla tasarımla yarışmaya katılabilirler.

Seçici Kurul:

• Prof. Dr. Ayşe Sağsöz
  • Doç. Dr. Mustafa Koçak
  • Doç. Dr. Ayşe Esin Kuleli
  • Dr. Öğr. Üyesi Hülya Aybek
  • Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Mohammed
  • Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Esengil Ceylan
  • Dr. Öğr. Üyesi Oya Keskin
  • Dr. Öğr. Üyesi Esin Bölükbaş Dayı
  • Öğr. Gör. Ramazan Sarı
  • Öğr. Gör. Nil Kokulu
  • Öğr. Gör. Setenay Uçar
  • Öğr. Gör. Funda Alyanak Kaya
  • Arş. Gör. Alper Gülle

Raportör:

• Arş. Gör. Selin Akdeğirmen Ercan

Yarışmaya Başvuru Şekli:

Başvurular online olarak selin.akdegirmen@antalya.edu.tr adresine, 13 Mart 2022 saat 17.00’a kadar gönderilmelidir.

Birincilik Ödülü: Mimarlık Kitap Seti

Yarışmayı Düzenleyen: