Prof. Dr. Eşref DEMİR Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisinde Ulusal Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir

Üniversitemiz Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü (Mühendislik Fakültesi) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref DEMİR, Temel ve Uygulamalı Bilimler (Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik ve İstatistik) ve Mühendislik Bilimleri (Mekanik, İnşaat, Gıda, Endüstriyel, Elektrik ve Elektronik vb.) alanlarında yayın hayatına devam eden “Celal Bayar University Journal of Science” dergisinde Ulusal Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi TUBİTAK-ULAKBİM TR DİZİN’de yer almaktadır.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Dr. DEMİR'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.