Detaylı bilgi için tıklayınız.
Duyurular
İhaleler
BilimDent
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Menü
Duyurular
İhaleler
İdari Birimler
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Foto Galeri
LANGUAGE
English
Türkçe
UBS
Öğrenci Girişi
Akademisyen Girişi
ARA
ABU Hakkında
Yönetim
Mütevelli Heyeti
Mütevelli Heyeti Başkanımız
Rektörümüz
Kurumsal
Vizyon/Misyon
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Gıda Güvenliği Politikası
Politikalarımız
Kurumsal Anlaşmalarımız
Kurum İç Değerlendirme Raporları
Yönergeler
Komisyonlar ve Kurullar
Kalite Komisyonu
Sosyal ve Beşerî Bilimler Yayın Etik Kurulu
Sağlık Bilimleri Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu
Medya
Kurumsal Logo
Neden ABÜ ?
Tanıtım Videosu
Antalya Tanıtım Videosu
Bilgi Edinme
Akademik
Fakülteler
Diş Hekimliği Fakültesi
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Turizm Fakültesi
Enstitü
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Yüksekokullar
Yabancı Diller Yüksekokulu
Adalet Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Sivil Havacılık Yüksekokulu
Araştırma ve Uygulama Merkezleri
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi
Türkçe ve Yabancı Diller Uygulama ve Araştırma Merkezi
Liseler
Antalya Bilim Koleji
Antalya Bilim Anadolu Lisesi
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvim
İdari
Rektörlük
Genel Sekreterlik
Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğr. Ofisi Koord.
Erasmus Koordinatörlüğü
Finans Müdürlüğü
Hukuk Müşavirliği
İdari ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü
İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Kalite Koordinatörlüğü
Kariyer Geliştirme Ofisi
Kütüphane ve Dok. Müdürlüğü
Muhasebe Müdürlüğü
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Satın Alma Müdürlüğü
Spor, Kültür ve Sanat Müdürlüğü
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü
Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkiler Müd.
Teknoloji Transfer Ofisi
Yazı İşleri Müdürlüğü
Uluslararası
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Diğer Değişim Programları ve Protokoller
Antalya Tanıtım Videosu
Öğrenci
Ödeme Kılavuzu
Yönetmelik ve Yönergeler
Ders Bilgi Paketleri
Puan Tablosu
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Öğrenci İşlemleri İş Akışları
E-Ödeme
Şifre İşlemleri
Formlar
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Konseyi
Erasmus
Yurtlar
Kampüste Yaşam
Engelli Öğrenci Birimi
Aday Öğrenci
ARA
Formlar
Fakülte ve Enstitüler
Meslek Yüksekokulu
Aşçılık Programı
Formlar
Menü
Aşçılık Programı
Akademik
Program Profili
İstihdam Olanakları
Ölçme ve Değerlendirme
Kabul ve Kayıt Koşulları
Mezuniyet Koşulları
DGS ile Geçiş Yapılabilecek Lisans Alanları
Komisyonlar
Staj Hakkında Genel Bilgi
Staj Başlama Süreci Genel Bilgiler
Staj İçin Gerekli Formlar
Staj Defteri Teslimi Hakkında
Ders İçerikleri
Program Müfredatı
Formlar
Akademik Kadro
Fotoğraf Galerisi
Video Galerisi
Haberler
HIZLI BAĞLANTILAR
LMS
Üniversite Bilgi Sistemi
Fakülteler
Enstitü
Puan Tablosu
ÜY-FR-0152 ASC 101 Mutfak Temel Teknikleri Giriş
ÜY-FR-0153 ASC 107 Bilişim Teknolojileri
ÜY-FR-0154 ASC 102 Temel Mutfak Teknikleri I
ÜY-FR-0155 ASC 103 Beslenme İlkeleri
ÜY-FR-0156 ASC 104 Temel Pastacilik Teknikleri
ÜY-FR-0157 ASC 105 Gıda Güvenliği Hijyen ve Sanitasyon
ÜY-FR-0158 ASC 106 Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ÜY-FR-160 ASC 108 Gıdalar ve Özellikleri
ÜY-FR-0161 ASC 201 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II
ÜY-FR-0162 ASC 202 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ III
ÜY-FR-0163 ASC 203 Yöresel Mutfaklar
ÜY-FR-0164 ASC 204 Osmanlı Mutfağı
ÜY-FR-0165 ASC 205 Menü Planlama
ÜY-FR-0166 ASC 206 Dünya Mutfakları
ÜY-FR-0167 ASC 207 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolu
ÜY-FR-0168 ASC 208 Catering ve Ziyafet Hizmetleri
ÜY-FR-0169 ASC 209 İçecekler
MY-23 ASC 210 Mesleki İngilizce 1
MY-24 ASC 210 Mesleki İngilizce 2
MY-25 ASC 212 Vejeteryan Mutfak
MY-26 ASC 219-Ekmekçilik (1)
MY-27 ASC 217 Çikolata [1]
MY-28 ASC 214 Yemek Stilistliği
MY-29 ASC 213 Yemek Tarihi
ASC 215 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
AKTS 110 Türk Mutfağında Tatlılar ve Hamur İşleri
AKTS ASC 228 Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
AKTS ASC 230 Sosyal ve Kişisel Gelişim Uygulamaları
AKTS ASC 233 Ekmekçilik
AKTS ASC 234 Yöresel Ekmekler
AKTS ASC 235 Girisimcilik ve İşletme Yönetimi
PAYLAŞ