Duyurular
İhaleler
BilimDent
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Menü
Duyurular
İhaleler
İdari Birimler
Akademik Takvim
Basın Odası
İletişim & Ulaşım
Foto Galeri
LANGUAGE
English
Türkçe
UBS
Öğrenci Girişi
Akademisyen Girişi
ARA
ABU Hakkında
Yönetim
Mütevelli Heyeti Başkanımız
Mütevelli Heyeti
Rektörümüz
Rektör Yardımcılarımız
Rektör Danışmanlarımız
Senato Üyelerimiz
Yönetim Kurulu Üyelerimiz
Kurumsal
Vizyon/Misyon
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Gıda Güvenliği Politikası
Politikalarımız
Kurumsal Anlaşmalarımız
Kurum İç Değerlendirme Raporları
Yönergeler
Komisyonlar ve Kurullar
Sosyal ve Beşerî Bilimler Yayın Etik Kurulu
Sağlık Bilimleri Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu
Medya
Kurumsal Logo
Neden ABÜ ?
Tanıtım Videosu
Antalya Tanıtım Videosu
Bilgi Edinme
Akademik
Fakülteler
Diş Hekimliği Fakültesi
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Turizm Fakültesi
Enstitü
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Yüksekokullar
Yabancı Diller Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Sivil Havacılık Yüksekokulu
Uygulama ve Araştırma Merkezleri
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi
Türkçe ve Yabancı Diller Uygulama ve Araştırma Merkezi
Liseler
Antalya Bilim Koleji
Antalya Bilim Anadolu Lisesi
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvim
İdari
Rektörlük
Genel Sekreterlik
Bilgi İşlem Müdürlüğü
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğr. Ofisi Koord.
Erasmus Koordinatörlüğü
Finans Müdürlüğü
Hukuk Müşavirliği
İdari ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü
İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Kalite Koordinatörlüğü
Kariyer Geliştirme Ofisi
Kütüphane ve Dok. Müdürlüğü
Muhasebe Müdürlüğü
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Satın Alma Müdürlüğü
Spor, Kültür ve Sanat Müdürlüğü
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü
Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkiler Müd.
Teknoloji Transfer Ofisi
Yazı İşleri Müdürlüğü
Uluslararası
Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Diğer Değişim Programları ve Protokoller
Antalya Tanıtım Videosu
Öğrenci
Ödeme Kılavuzu
Yönetmelik ve Yönergeler
Ders Bilgi Paketleri
Puan Tablosu
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
Öğrenci İşlemleri İş Akışları
E-Ödeme
Şifre İşlemleri
Formlar
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Konseyi
Erasmus
Yurtlar
Kampüste Yaşam
Engelli Öğrenci Birimi
Aday Öğrenci
ARA
31.03.2022 – Cheesy recipes with Chef Muzaffer Avcı
İdari Birimler
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
31.03.2022 – Cheesy recipes with Chef Muzaffer Avcı
Menü
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
TELP
Hakkımızda
Misyon
Vizyon
Çalışma Politikası
Logo
İletişim
Yönetmelik
Yönetim
Yönetim
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
Yayınlar
2022
2023
Projeler
TELP
Geleceğin Turizmcileri
Etkinlikler
2021
13.09.2021 – TİKA ve Gambiya Turizm ve Otelcilik Enstitüsü temsilcilerinin kampüs ziyareti
07 Ekim 2021 – Rus üniversitelerinin kampüsümüzü ziyareti
14 Ekim 2021 – Turizm ve Dijitalleşme (E-gaming/E-sports)
17 Aralık 2021 – Study Mastersin USA Semineri
2022
13 Ocak 2022 – Turizm Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacı Paneli ve Farkındalıklı Öğretmen İletişimi" eğitimi
29 Ocak 2022 – Turizmciler Sorunlarına Çözüm Arıyor Çalıştayı
17.Şubat.2022 – Geleceğin Turizmcileri İşbirliği Protokolü imzalandı
21.02.2022 – MEB ve MTAL kampüs ziyareti
30.03.2022 – Antalya İl Turizm Müdürü Dr Candemir Zoroğlu ve TURAM yetkilileri ile toplantı
31.03.2022 – Cheesy recipes with Chef Muzaffer Avcı
07.04.2022 – Globalleşme ve Turizm Semineri
19 -20 Nisan 2022 – Turizm Haftası Etkinlikleri
09 -16 Mayıs 2022 – Veri Okur Yazarlığı Eğitimi
13 Mayıs 2022 – Coğrafi İşaretler ve Turizm Semineri
20 Haziran 2022 – Rixos Downtown TELP Çalıştayı
30 Haziran 2022 – TELP Culinary Bridge
18 Ekim 2022 – The Land of Legends Kalite Semineri
24 Ekim 2022 – Work and Travel Seminerİ
15 Aralık 2022 – Swot Hospitality’de Staj, Gölge Yöneticilik ve İş İmkanları Semineri
12 -16 Aralık 2022 – Kampüste Staj ve Gölge Yöneticilik Görüşmeleri
13 Aralık 2022 – Sous Vide Pişirme, Sufle, ve Şeker Hamuru Yapım Atölyesi
2023
08.02.2023 – Kazakh University of Technology and Business (KAZUTB) ve Rixos Astana ile TELP toplantısı
30.03.2023 – Girişimcilik Üzerine Söyleşi
27.04.2023 – Amerika’da Kariyer ve İş Fırsatları (J1 Stajı)
10.05.2023 – Menü Planlama Semineri
10.05.2023 – Peynir Kalitesi Semineri
11.05. 2023 – Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Firması ile Peynir Yapım Atölyesi
29.05.2023 – Rixos Premium Tekirova çalışanlarına Coğrafi işaretler ve Turizm semineri
08.09.2023 – TELP Culinary Bridge
19 -20.10.2023 – II. Antalya Bilim Festivali
27.10.2023 - Work and Travl Semieri
11.11.2023 – Antalya Kültür Yolu Kapsamında Termesos Gezisi
15.11. 2023 – Gastro Antalya Festivali sunum
15.11. 2023 – Gastro Antalya Festivali Panel
27.11. 2023 – CV Writing Semineri
27.11. 2023 – Kariyer Planlaması Semineri
11-15.12.2023 – Kampüste Staj ve Gölge Yöneticilik Görüşmeleri
19.12. 2023 – Miksoloji Atölyesi
HIZLI BAĞLANTILAR
LMS
Üniversite Bilgi Sistemi
Fakülteler
Puan Tablosu
Katalog
Şef Muzaffer Avcı gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerimizle ABU gastronomi mutfağında Kuymaktan (Mıhlama) peynirli makarnaya peynir içeren farklı leziz reçeteler pişirdiler.
PAYLAŞ