ABÜ Mühendislik Fakültesi’nde yılın akademisyenleri belli oldu

Antalya Bilim Üniversitesi’nde 2018 yılının son günlerinde yılı akademik anlamda verimli geçiren öğretim üyelerini unutmadı, bir ödül töreni düzenledi. ABÜ Mühendislik Fakültesi’nde 2018 yılında en çok bilimsel yayın yapan akademisyen ABÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Doktor Öğretim Üyesi Fadi Al-Turjman oldu. İkinci akademisyen Doktor Öğretim Üyesi Ali Danandeh Mehr (İnşaat Mühendisliğ Bölümü) ve üçüncü akademisyen ise Doktor Öğretim Üyesi Ümit Demirbaş (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ) oldu.  Antalya Bilim Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine ABÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, ABÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu, misafir akademisyen Prof. Dr. Habib Sadid ve çok sayıda öğretim üyesi ve  öğrenci katıldı. Prof. Dr. Habib Sadid, tarafından öğrencilere ‘Engineers Shape The Word’ (Mühendisler Dünyayı Şekillendirir) başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.