Prof. Dr. Eşref DEMİR'in Cambridge Üniversitesi Genetik Bölümü'nde TÜBİTAK Doktora Sonrası Araştırmacı Bursiyer olarak yapmış olduğu çalışmalar PLOS Pathogens'de yayına kabul edilmiştir.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref DEMİR'in, Cambridge Üniversitesi (İngiltere)'nde TÜBİTAK Doktora Sonrası Araştırmacı Bursiyer olarak yapmış olduğu "Independent effects on cellular and humoral immune responses underlie genotype-by-genotype interactions between Drosophila and parasitoids" başlıklı çalışmaları etki değeri yüksek "PLOS Pathogens" (2018/2019 Impact Factor: 6.463) dergisinde yayına kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Dr. DEMİR'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.