Prof. Dr. Hamza Kandur “AnkosLink 2019 Uluslararası Konferansı’nda”

Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, Dijital Küreselleşme ve Sürdürülebilir Kütüphaneler" temalı 02-05 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen AnkosLink 2019 Uluslararası Konferansında "Dijital Gelecek ve Kütüphaneler" temalı bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Hamza Kandur konuşmasında, Kütüphane mekanlarının yeniden tasarlanması (IoT uygulamaları),inovasyon ve çözüm merkezi (Toplum 5.0), öğrencilerin akademik başarısı ile kütüphane kullanımı arasındaki korelasyona göre koleksiyon geliştirme (Büyük veri uygulamaları), koleksiyona erişebilen kullanıcılar, kütüphane koleksiyonundaki elektronik kaynakların nicelik ve niteliği, robot kütüphaneciler (Otonom cihazlar) ve robotlar tarafından yazılmış kitaplar, konularında açıklamalar yaptı.