Hard Rock Café İstanbul’un satış ve pazarlama yöneticisi olan Sanem Özbilen Göksel, markanın yaratılış hikayesini anlatarak konuşmasına başladı. Daha sonra kendi departmanında bir günün nasıl geçtiğini izleyicilerle paylaştı. Daha sonra güncel pazarlama tekniklerine değindi. Yeni başlayanlar için iş hayatında karşılaşabilecekleri problemlere karşı tavsiyelerde bulundu. Kariyerimize nasıl başlamalıyız ve satış ve pazarlama arasındaki fark nedir gibi temel soruları cevapladı.  Seminer, katılımcılardan gelen sorular ile son buldu.

Sanem Özbilen Göksel, 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, İşletme Fakültesi’ne bağlı Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İstanbul Hard Rock Café’de satış pazarlama müdürü olarak görev yapmaktadır. 1998’den beri (yarı zamanlı işler ile birlikte) Turizm Sektörü’nde aktif olarak görev almaktadır. Hard Rock Cafe’deki kariyerinden önce, misafir ilişkileri müdürü, spa müdürü, banket ve satış müdürü, acenta satış müdürü ve satış pazarlama müdürü olarak birçok farklı şirkette görev almıştır. Sheraton Voyager Antalya, Setur, Club Med, Hillside Hotels gibi farklı şirketlerde ve farklı alanlarda geniş iş tecrübesi vardır. Café’nin müdürü olarak bütün satış ve pazarlama aktiviteleri, tur operatörleri ve acentalar ile yapılan kontratlar, etkinlik organizasyonları ve toplantılar, marka işbirliklerinin kurulması, onun sorumluluğu altındadır. Özbilen Göksel, markayı hem Türkiye’ de  hem de uluslararası alanda temsil etmektedir.