ABÜ Turizm Fakültesi Canlı Tanıtım Etkinlikleri- Temmuz/Ağustos 2020
20 Temmuz ve 13 Ağustos tarihleri arasında “Turizm ve Otel İşletmeciliği”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” ile “Aşçılık” programlarının tanıtımı için gerçekleştirilen canlı toplantıların videoları paylaşılmıştır.
20 Temmuz 2020 – Turizm Fakültesinin Genel Yapısı
Konuşmacılar:
-Dr. Öğr. Üyesi Çağla Çavuşoğlu McKenzie, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-Öğr. Gör. Demet Ceylan, Turizm ve Otel İşletmeciliği
-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
22 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Üzerine
Konuşmacılar:
-Arş. Gör. Dr. Caner Ünal, Turizm ve Otel İşletmeciliği
-Öğr. Gör. Nihal Üstünkaya, Aşçılık
-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
24 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine
Konuşmacılar:
-Dr. Semih Özkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-Dr. Dinç Saraç, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bölüm Başkanı
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
27 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine
Konuşmacılar:
-Dr. Öğr. Üyesi Gözdegül Başer, Turizm ve Otel İşletmeciliği
-Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan Öziyci, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
29 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine
Konuşmacılar:
-Öğr. Gör. Merve Solmaz, Aşçılık
-Ar. Gör. Dr. Sezer Karasakal, Turizm ve Otel İşletmeciliği
Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
31 Temmuz 2020 – Sektörel İşbirlikleri ve Stajlar Üzerine
Konuşmacılar:
-Öğr. Gör. Nihal Üstünkaya, Aşçılık
-Ar. Gör. Dr. Caner Ünal, Turizm ve Otel İşletmeciliği
Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
3 Ağustos 2020 – Yatay Geçiş, Çift Ana Dal , Yan Dal ve Seçmeli Dersler Üzerine
Konuşmacılar:
-Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Doğan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-Ar. Gör. Dr. Aslıhan Dursun Cengizci, Turizm ve Otel İşletmeciliği
Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
12 Ağustos 2020 – Akademik Danışmanlık ve Gastronominin Dünyadaki Durumu
Konuşmacılar:
-Dr. Semih Özkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-Dr. Dinç Saraç, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bölüm Başkanı
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği
Gölge Yönetici Programı / Management Shadowing Programme
Geleceğin Turizmcileri Programı - 2020