ABÜ Turizm Fakültesi Canlı Tanıtım Etkinlikleri- Temmuz/Ağustos 2020

 

20 Temmuz ve 13 Ağustos tarihleri arasında “Turizm ve Otel İşletmeciliği”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” ile “Aşçılık” programlarının tanıtımı için gerçekleştirilen canlı toplantıların videoları paylaşılmıştır.

 

20 Temmuz 2020 – Turizm Fakültesinin Genel Yapısı

Konuşmacılar:

-Dr. Öğr. Üyesi Çağla Çavuşoğlu McKenzie, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-Öğr. Gör. Demet Ceylan, Turizm ve Otel İşletmeciliği

-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği

 


22 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Üzerine

Konuşmacılar:

-Arş. Gör. Dr. Caner Ünal, Turizm ve Otel İşletmeciliği

-Öğr. Gör. Nihal Üstünkaya, Aşçılık

-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği

 


24 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine

Konuşmacılar:

-Dr. Semih Özkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-Dr. Dinç Saraç, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bölüm Başkanı

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği

 


27 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine

Konuşmacılar:

-Dr. Öğr. Üyesi Gözdegül Başer, Turizm ve Otel İşletmeciliği

-Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan Öziyci, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği


29 Temmuz 2020 – Gastronomi ve Turizm Okumak Üzerine

Konuşmacılar:

-Öğr. Gör. Merve Solmaz, Aşçılık

-Ar. Gör. Dr. Sezer Karasakal, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


31 Temmuz 2020 – Sektörel İşbirlikleri ve Stajlar Üzerine

Konuşmacılar:

-Öğr. Gör. Nihal Üstünkaya, Aşçılık

-Ar. Gör. Dr. Caner Ünal, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


3 Ağustos 2020 – Yatay Geçiş, Çift Ana Dal , Yan Dal ve Seçmeli Dersler Üzerine

Konuşmacılar:

-Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Doğan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-Ar. Gör. Dr. Aslıhan Dursun Cengizci, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Moderatör: Öğr. Gör. G. Tunca Arkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


12 Ağustos 2020 – Akademik Danışmanlık ve Gastronominin Dünyadaki Durumu

Konuşmacılar:

-Dr. Semih Özkan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-Dr. Dinç Saraç, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bölüm Başkanı

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi E. Evla Mutlu, Turizm ve Otel İşletmeciliği

 


Gölge Yönetici Programı / Management Shadowing Programme

 


Geleceğin Turizmcileri Programı - 2020