“IAED 3001” Dersi Öğrencileri, Arden Plaza ve Çevresinde Tasarım Dersleri için Analiz ve Anket Çalışması Yaptılar.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencileri Bahar dönemi tasarım stüdyosu projesi (IAED 3001) için proje alanlarını ziyaret ettiler.

Yerel halkın ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan bu projede, öğrencilerin Konyaaltı'nda bulunan Arden Plaza'nın zemin katını restorana dönüştürmeleri beklenmektedir.

Fiziksel çevrenin ve yapının detaylı analizinin yanı sıra, öğrenciler kullanıcı profillerini belirlemek için yakın çevredeki kişilerle röportaj yaptılar.