İtalyan Dekoratif Boya Çalıştayı, CUBO Boya | 01.12.2023

Üniversitemizde, TMMOB İçmimarlar Odası Antalya Şubesi (İÇMOGENÇ) katkılarıyla 01.12.2023 tarihinde saat 10.00’da düzenlenen CUBO İtalyan Boya Çalıştayı, sektöre adaptasyon süreçlerini hızlandırmayı, mesleki becerilerini geliştirmeyi ve yaratıcılık temalarına odaklanmayı amaçlamıştır. Bu deneyim, üniversitemizin sektör-üniversite iş birliğini güçlendirmek adına gerçekleştirdiği önemli etkinliklerden biri olarak önem taşımaktadır. Öğrenciler, çalıştayda edindikleri bilgilerle akademik eğitimlerini pekiştirmenin yanı sıra, sektördeki gelişmeleri de yakından takip etme fırsatı bulmuşlardır. Bu birliktelik, sektör ve üniversite arasında köprüler kurarak öğrencilere gerçek dünya deneyimi sunarken, aynı zamanda yaratıcılık ve iş birliği temalarını vurgulamıştır.

Çalıştay haricinde öğrencilerimizi TMMOB İçmimarlar Odası ile buluşturmak, sektöre özgü güncel bilgileri ve pratiği öğrenme şansı sunarak öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Ayrıca, bu buluşmalar, öğrencilere sektör profesyonelleriyle ağ kurma ve mentörlük sağlayarak kariyerlerine önemli bir başlangıç yapma imkânı tanımıştır.